top of page

Rólunk

A Káposztásmegyeri Nyelviskola egy független, közösségi alapú nyelviskola, amely az iskolás korú gyermekek oktatására szakosodott, és lehetővé teszi, hogy a helyi családok gyermekei bármilyen szinten - angol anyanyelvű tanár mellett tanuljanak angolul. 

 

 

Kisvállalkozásként képesek vagyunk több hangsúlyt fektetni a minőségre, és maximálisan kihasználni a hallgatóink képességeit. Egyedülálló és alternatív tanítási módszerünk, az anyanyelvi angol és az anyanyelvi szintű tanár tanít együtt minden osztályban, pozitív hatással van tanulóinkra, lehetővé téve számukra, hogy magabiztosabban és hatékonyabban fejlesszék nyelvtudásukat. Óráink a beszédkészség fejlesztésére és az interaktív gyakorlatokra koncentrálnak. Minden modul életre kel élénk tevékenységekkel, csapatprojektekkel és kiváló minőségű, valós témákon alapuló anyagokkal, amelyeket a gyerekek és tizenévesek valóban érdekelnek.

A receptünk gyermeke angol nyelvtanulásának sikeréhez: 

  • Alacsony létszámú csoportok két tapasztalt tanárral, akik törődnek gyermeke sikerével.

  • Anyanyelvi angol valódi élet tapasztalattal.

  • Gondosan megtervezett interaktív tanfolyamok, jól megtervezett órák és kiváló tananyagok.

 

 

Mindezeket az összetevőket kombinálva egyedi tanulási élményt teremtünk, amelynek jó hírnevünket is köszönhetjük a közösségen belül. Ez egy egyszerű formula, amely kiváló eredményeket nyújt.

bottom of page