top of page

Két nagyon kedves, gyerekeket nagyon szerető és velük bánni tudó ember foglalkozik a gyerekekkel. Én külön köszönöm nekik, hogy kisfiammal megszeretteték az angol nyelvet és a nyelvtanulást. Nagyon jól érzi magát minden egyes foglalkozáson, mindig boldogan megy angol órára, és nagyon sokat fejlődött rövid idő alatt, ami neki nagy önbizalmat is adott.

Az en nagyfiam is nagyon szeret angolra járni Edináekhoz, bármennyire is fáradt már, és mindig mosolyogva jön ki óráról! Hatalmas erő és lehetőség egy olyan gyerek számára, aki 3 évet kell, hogy behozzon iskolaváltás miatt. A suliban dicserik folyamatosan, és sorban hozza az ötösöket! Már jobban szereti az angolt, mint eddig a kedvencét, a német nyelvet !
Köszönünk mindent! Judit

Nagyon kedves, barátságos pár tartja az órákat. Remek emberek és jó tanárok. A tananyagot a tanuló igényének megfelelően állítják össze. Magántanulóként jártam hozzájuk, de tervezem felnőtt társalgási csoportban folytatni náluk a tanulást. Nekem sokat segítettek az angol gazdasági, banki szaknyelvben. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket

László Gyüre

Én nagyon szeretek hozzátok járni, és ha még fáradtan vagy rosszkedvűen megyek le, akkor is boldogan jövök haza! Nagyon ajánlom az iskolát, nagyon jó tanárok vagytok, és a közösség is nagyon jó!!! Csak ajánlani tudom!
És megköszönni a türelmeteket!!!!

Deme Szofi

Maximálisan ajánlom!!! Engem a felsőfokra készítettek fel eredményesen!!! 

Diána Daniella Krizbai

Barátságos, kedves hangulat ugyanakkor profik, és nem ér véget az óra a 60-ik percben, rugalmasak nagyon.

Péter Hegedűs

Csongor vagyok, az egyik tanulójuk. A tanfolyamon, nagyon jók az órák, kicsit játékosan próbálják megértetni az anyagot, és nagyon élvezhető.
Most volt a napközis tábor és személy szerint nagyon jól érztem magam! A programok is kapcsolódtak az angolhoz: pl.: számháború

Csongor

Nagyon jó járni az órákra, sokat nevetünk és jó a közöség. Mindenkinek ajánlom

Hónapok óta hozzájuk járok angolt tanulni, és nagyon hálás vagyok Csillának, aki ajánlotta őket! Régen már többször jártam angoltanárhoz, de hamar feladtam, velük viszont megszerettem a nyelvtanulást. Nagyon kedves emberek, csak is ajánlani tudom őket, mindig jókedvűen jövök el tőlük.
Ezúton is szeretném megköszönni nektek, Edina és Mitch, a sok-sok türelmet és segítséget!

Schubert Szilvia

Tökéletes összhang,embersèg és tudàs,fantasztikus angol órák.Örülök,hogy megismerhettem Őket.

Juhászné Babó Krisztina

Február óta tanulok Edinával és Mitch-el és meg kell hogy mondjam, hogy soha nem találkoztam ennyire pozitiv és lelkes emberekkel. Az angolom rengeteget javúlt és csak nekik köszönhetem. Habozás nélkül tudom ajánlani őket mindenkinek!

Ágnes Varga

Nagyszerű tanárok és csodálatos emberek! Örülök, hogy rájuk találtam! Rengeteget fejlődött a szóbeli angolom és mindig várom a jókedvű órákat!

Németh Mónika

Szuper jók, élmény alapú oktatás, anyanyelven! Nagyon szeretnek járni a fiaim és játszva tanulnak meg angolul! :-)Mindenkinek ajánlom őket!

Sok szorgalmas tanulót a nyelviskolába. A tanárpárt már nem is dicsérem, mert anélkül is SZUPEREK!

Kislányom mindig örömmel ment az órákra, és nemcsak rengeteget fejlődött a nyelvtudása, de közben nagyon jól is érezte magát. Mitch és Edina mindent megtesznek ezért, családias, jó hangulatú órákat tartanak a Cambridge-i nyelvvizsgákra való felkészítésként. Hálásan köszönjük kedvességüket, figyelmességüket és a professzionális, színvonalas tanítást!

Fantasztikus, barátságos, kedves pár, akikhez öröm angolra járni.Engem 1-2 hét alatt készítettek fel állásinterjúra, szinte a nulláról! Mindenkinek csak ajánlani tudom

bottom of page